Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki jajeczne to świetny pomysł na sycące i szybkie śniadanie. Jeśli masz ochotę, możesz do masy jajecznej dodać również warzywa, które niedługo przestaną być świeże i jędrne np. paprykę lub pomidora. Sięgając po ser feta, pamiętaj, aby nie przesadzić z doprawieniem masy solą. Feta sama w sobie jest już słona.
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 41
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 346
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 68
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 135
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 182
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 41
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 346
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 68
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 135
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 182
Składniki
Szpinak posiekaj na mniejsze części. Ser feta pokrój w kostkę.
Do miski wbij jajka i roztrzep za pomocą widelca. Następnie dodaj szpinak, ser feta i szczypiorek. Całość dopraw solą i pieprzem.
Papierowe papilotki napełnij masą do ¾ wysokości. Umieść w foremce na muffinki.
Babeczki piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 15-20 minut.