Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki jajeczne to świetny pomysł na sycące i szybkie śniadanie. Jeśli masz ochotę, możesz do masy jajecznej dodać również warzywa, które niedługo przestaną być świeże i jędrne np. paprykę lub pomidora. Sięgając po ser feta, pamiętaj, aby nie przesadzić z doprawieniem masy solą. Feta sama w sobie jest już słona.
Polecam.
Odsłon: 131
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 103
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17045
Polecam.
Odsłon: 131
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 103
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17045
Składniki
Szpinak posiekaj na mniejsze części. Ser feta pokrój w kostkę.
Do miski wbij jajka i roztrzep za pomocą widelca. Następnie dodaj szpinak, ser feta i szczypiorek. Całość dopraw solą i pieprzem.
Papierowe papilotki napełnij masą do ¾ wysokości. Umieść w foremce na muffinki.
Babeczki piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 15-20 minut.