Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta popularna niemiecka potrawa łączy w sobie pikantny smak kiełbasy z chrupiącą kalarepką i delikatnym słodkim pomidorem. Przez dodanie do niej delikatnego musztardowego sosu, otrzymamy pyszną mieszankę smaków i konsystencji.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Kalarepkę obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Kiełbasę kroimy w ćwiartki. Pomidora kroimy w grube plastry, które kroimy w ćwiartki.
Tak przygotowaną kiełbasę łączymy z pomidorem i kalarepką. Całość przekładamy na podłużny talerz.
Olej wlewamy do miseczki, dodajemy do niego musztardę, ocet balsamiczny i szczyptę soli.
Składniki dokładnie ze sobą łączymy.
Tak przygotowanym sosem polewam sałatkę.
Całość posypujemy poszatkowanym szczypiorkiem.
Smacznego !!!
;-D
;-)))