Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta popularna niemiecka potrawa łączy w sobie pikantny smak kiełbasy z chrupiącą kalarepką i delikatnym słodkim pomidorem. Przez dodanie do niej delikatnego musztardowego sosu, otrzymamy pyszną mieszankę smaków i konsystencji.
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47735
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165594
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 391
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 100
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47735
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165594
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 391
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 100
Składniki
Kalarepkę obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Kiełbasę kroimy w ćwiartki. Pomidora kroimy w grube plastry, które kroimy w ćwiartki.
Tak przygotowaną kiełbasę łączymy z pomidorem i kalarepką. Całość przekładamy na podłużny talerz.
Olej wlewamy do miseczki, dodajemy do niego musztardę, ocet balsamiczny i szczyptę soli.
Składniki dokładnie ze sobą łączymy.
Tak przygotowanym sosem polewam sałatkę.
Całość posypujemy poszatkowanym szczypiorkiem.
Smacznego !!!
;-D
;-)))