Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1194
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13684
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1194
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13684
Składniki
Ugotowałam kolorowe buraczki, 1 godzinę umyte w skórce. Buraczki obrałam i pokroiłam w plasterki. Cebulę pokroiłam w cienkie talarki. Dodałam oliwę- można zastąpić olejem rzepakowym, dodałam sól, pieprz, sok z cytryny i cukier- do smaku. Jeszcze trochę naci pietruszki i gotowa sałatka! Smacznego :)