Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka sałatka doskonale smakuje z pieczonymi mięsami, wędlinami, twarogami. Polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 862
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4125
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 862
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4125
Składniki
Przestudzone buraki kroimy w cienkie plasterki. Do buraków dodajemy musztardę, majonez, sok z cytryny,cukier. Czosnek przeciśnięty przez praskę rozcieramy z odrobiną soli i dodajemy do buraków. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na minimum 2 godziny do lodówki.