Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita surówka do dań mięsnych z sosem
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1006
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1006
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12914
Składniki
Buraki gotujemy nieobrane do miękości. Studzimy obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jabłko również ścieramy na tarce a cebulke drobno kroimy. Całość mieszany i przyprawiamy wg uznania (u mnie spora szczypta soli i pieprzu plus łyżeczka cukru) dodajemy oliwe. Buraczki wkładamy do lodówki. SMACZNEGO!!!