Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nowy sposób na buraka, w egipskiej wersji
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Obrane buraki, u mnie podłużna odmiana kupiona na targu, kroje na mniejsza frytkę. Całość przyprawiam wymienionymi składnikami i mieszam.
GOTOWE! zajadam się tymi buraczkami nie tylko do egipskich potraw, jest to ciekawa i smaczna alternatywa dla nieśmiertelnych buraczków z chrzanem. Uwielbiam buraki pod każda postacią. Smacznego