Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina egzotyki na naszych stołach.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1530
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1491
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1530
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1491
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
Obrać buraki ze skórki i pokroić w kostkę. Rozgrzać olej na patelni, dodać ziarenka gorczycy i smażyć aż zaczną podskakiwać. Dodać cebulę, Chili i smażyć przez 3 min. Wsypać kokos i podgrzewać aż się zarumieni. Na koniec wrzucić buraki, dokładnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
PS. Przepis jest przepisany ze strony Kuchnia nad Atlantykiem a dokładniej: http://www.kuchnianadatlantykiem.com/2007/01/buraczki-po-hindusku.html