Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu i niewiarygodnie smaczna sałatka.
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 17
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 16
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65182
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 755
Popularnym daniem kuchni małopolskiej są hulajdy. To niewielkie, okrągłe klus...
Odsłon: 106
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 17
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 16
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65182
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 755
Popularnym daniem kuchni małopolskiej są hulajdy. To niewielkie, okrągłe klus...
Odsłon: 106
Składniki
Mozarellę i pomidory kroimy w plasterki.
Układamy na przemiennie pomidory, mozarella i liście bazylii.
Przed podaniem skrapiamy obficie oliwą. Można posypać solą i pieprzem, ale bez tego też jest wyśmienita. Sama oliwą wystarczająco podkreśla smak potrawy.