Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, idealna na grilla
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Składniki
Kalafiora myjemy i odcinamy z niego szczytowe różyczki. Dodajemy przeciśnięte przez kratkę, ugotowane jajka oraz resztę składników. W razie potrzeby można zakwasić ją sokiem z cytryny. Solimy i pieprzymy do smaku. Mieszamy i odstawiamy do lodówki. Smacznego !