Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, idealna na grilla
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 205
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8670
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3089
Polecam.
Odsłon: 1886
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 205
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8670
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3089
Polecam.
Odsłon: 1886
Składniki
Kalafiora myjemy i odcinamy z niego szczytowe różyczki. Dodajemy przeciśnięte przez kratkę, ugotowane jajka oraz resztę składników. W razie potrzeby można zakwasić ją sokiem z cytryny. Solimy i pieprzymy do smaku. Mieszamy i odstawiamy do lodówki. Smacznego !