Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka tę zrobiłam w wyniku potrzeby, a wiadomo potrzeba matką wynalazków. Tak więc połączyłam to co akurat miałam w lodówce i tak powstała pyszna sałatka. Sałatka mega chrupiąca, szybka i prosta.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 114
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1366
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 478
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15582
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 114
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1366
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 478
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15582
Składniki
Pora kroimy w ćwiartki, a następnie w paseczki. Sparzamy go we wrzątku kilka minut, odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Kapustę pekińską drobno siekamy, a następnie dodajemy do niej pokrojone w kostkę kotlety, pokrojoną w kostkę marynowaną paprykę, odsączonego pora oraz odsączoną kukurydzę.
Na końcu dodajemy majonez, pieprz i sól. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy i odstawiamy na około 30 minut do lodówki. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-Dd