Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznego :)
Domowe hamburgery też są pyszne, trochę pracy trzeba włożyć ale przynajmniej...
Odsłon: 299
Włoskie pieczywo na Polskim stole i w koszyczku. U mnie to właściwie wielkano...
Odsłon: 157
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 75
Domowe hamburgery też są pyszne, trochę pracy trzeba włożyć ale przynajmniej...
Odsłon: 299
Włoskie pieczywo na Polskim stole i w koszyczku. U mnie to właściwie wielkano...
Odsłon: 157
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 75
Składniki
Jabłka umyj, obierz, pokrój w grubą kostkę, zasyp cukrem i odstaw na kilka chwil. Mąkę wymieszaj z cynamonem, sodą i proszkiem do pieczenia. Do jabłek dodaj jajka, rodzynki oraz cynamonową mąkę. Całość dokładnie wymieszaj. Pod koniec mieszania dodaj olej. Ciasto przełóż do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 185 st. C i piecz przez około 55 minut. Wystudzone ciasto przed podaniem posyp cukrem pudrem.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Sałatka wiosenna
Sałatki
Sałatka z jajkiem i ryżem
Sałatki
Sałatka z Grillowanym Halloumi
Sałatki
Surówka z selera naciowego Pycha
Sałatka wiosenna
Na lokalnych targach i w sklepach pojawiły się świeże warzywa? Czujesz powiew...
Odsłon: 1031
Sałatka z jajkiem i ryżem
Pomysł na szybką sałatkę z jajkiem, ryżem, porem i kukurydzą. Propozycja zaró...
Odsłon: 440