Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znana i lubiana surówka colesław w nowej, zdrowszej odsłonie. Idealny dodatek do obiadu i nie tylko! Tylko kilka łatwo dostępnych składników! Zdrowo i smacznie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 649
Składniki
Szczypiorek drobno kroimy.
Wypłukaną, odsączoną kapustę siekamy.
Obraną marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Do miseczki dodajemy jogurt, chrzan, musztardę, sok z cytryny, oliwę oraz szczyptę soli i pieprzu. Mieszamy.
Do posiekanej kapusty dodajemy szczypiorek, startą marchewkę oraz przygotowany sos. Dokładnie mieszamy.
Gotową surówkę przed podaniem schładzamy w lodówce. Smacznego.