Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja słynnej surówki z rzodkiewką.
Tarka do jarzyn, nóż, łyżka szatkownica (ewentualnie)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kapustę albo siekamy nożem albo szatkujemy marchew oraz jabłko obieramy ze skórki i ścieramy ma tarce jarzynowej. Rzodkiewki odcinamy na końcach i również ścieramy na tarce jarzynowej. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy w jednej misce, po czym dodajemy przyprawy: sok z cytryny, cukier, pieprz, majonez, a następnie próbujemy, czy potrzebujemy soli. Jeśli tak, dosalamy. Podajemy do dań głównych, burgerów i czego sobie jeszcze życzymy.