Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja słynnej surówki z rzodkiewką.
Tarka do jarzyn, nóż, łyżka szatkownica (ewentualnie)
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 199
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2348
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4454
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 199
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2348
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4454
Składniki
Kapustę albo siekamy nożem albo szatkujemy marchew oraz jabłko obieramy ze skórki i ścieramy ma tarce jarzynowej. Rzodkiewki odcinamy na końcach i również ścieramy na tarce jarzynowej. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy w jednej misce, po czym dodajemy przyprawy: sok z cytryny, cukier, pieprz, majonez, a następnie próbujemy, czy potrzebujemy soli. Jeśli tak, dosalamy. Podajemy do dań głównych, burgerów i czego sobie jeszcze życzymy.