Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1910
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1910
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Składniki
Chrzan trzemy na tarce o drobnych oczkach. Po starciu wlewamy wrzątek tak aby po dociśnięciu łyżką widać było wodę. Buraki dokładnie szorujemy i gotujemy w skórkach. Kiedy się ugotują, skórkę usuwamy. Buraczki również trzemy na drobnych oczkach. Mieszamy z chrzanem i dodajemy przyprawy. Podane przeze mnie ilości soli, cukru i octu mogą być przez Was zmienione. To zależy od kwestii gustu.