Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Składniki
Chrzan trzemy na tarce o drobnych oczkach. Po starciu wlewamy wrzątek tak aby po dociśnięciu łyżką widać było wodę. Buraki dokładnie szorujemy i gotujemy w skórkach. Kiedy się ugotują, skórkę usuwamy. Buraczki również trzemy na drobnych oczkach. Mieszamy z chrzanem i dodajemy przyprawy. Podane przeze mnie ilości soli, cukru i octu mogą być przez Was zmienione. To zależy od kwestii gustu.