Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 949
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36084
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1020
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1753
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 949
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36084
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1020
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1753
Składniki
Chrzan trzemy na tarce o drobnych oczkach. Po starciu wlewamy wrzątek tak aby po dociśnięciu łyżką widać było wodę. Buraki dokładnie szorujemy i gotujemy w skórkach. Kiedy się ugotują, skórkę usuwamy. Buraczki również trzemy na drobnych oczkach. Mieszamy z chrzanem i dodajemy przyprawy. Podane przeze mnie ilości soli, cukru i octu mogą być przez Was zmienione. To zależy od kwestii gustu.