Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka to doskonały dodatek do kolacji. Tą przygotowuje się w kilka chwil i każdy zachwycony.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11878
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16172
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5141
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11878
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16172
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5141
Składniki
Kiełki pokroić. Cieciorkę osączyć z zalewy. Kabanosy pokroić na drobno. Ser żółty pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w ósemki. Awokado obrać, pokroić w kostkę. Ogóreczki pokroić w plasterki. Składniki dodać do salaterki.
Doprawić solą i pieprzem , wymieszać . Oliwę wymieszać z przyprawą do sałatek, dodać i jeszcze raz wymieszać. Schłodzić w lodówce 3 godziny aby smaki się wymieszały.