Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponujemy delikatny sos tatarski o odpowiednich proporcjach i połączeniu smaków! Doskonale pasuje do wędlin, serów oraz jajek. A serwowany razem z pieczywem będzie stanowić pyszną kolację lub śniadanie. Więcej na www.smacznebodomowe.pl
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1105
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2207
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4247
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1105
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2207
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4247
Składniki
• Ugotowane jajka, ogórki oraz pieczarki kroimy w drobną kostkę • Dodajemy majonez, śmietanę, doprawiamy solą oraz pieprzem i dokładnie mieszamy