Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponujemy delikatny sos tatarski o odpowiednich proporcjach i połączeniu smaków! Doskonale pasuje do wędlin, serów oraz jajek. A serwowany razem z pieczywem będzie stanowić pyszną kolację lub śniadanie. Więcej na www.smacznebodomowe.pl
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
• Ugotowane jajka, ogórki oraz pieczarki kroimy w drobną kostkę • Dodajemy majonez, śmietanę, doprawiamy solą oraz pieprzem i dokładnie mieszamy