Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, kolorowa, bardzo wiosenna propozycja. Wykonanie ekspresowe, bezproblemowe, a efekt smaczny. Polecam!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7955
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1293
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13738
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7955
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1293
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13738
Składniki
Myjemy liście sałaty, osączamy z wody. Z papryki usuwamy gniazda nasienne, kroimy ją w kostkę. Serek ucieramy z jogurtem, powstaje nam prosty a jednocześnie bardzo smaczny sos z nuta czosnkową. W misce mieszamy paprykę, osaczoną z zalewy kukurydzę i sos. Na końcu dodajemy mix sałat. Całość przyprawiamy do smaku, delikatnie mieszamy. Smacznego.