Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczna, dlatego dietetyczna, jak niskokaloryczna także odchudzająca. Bardzo smaczna i zdrowa. Pasująca do każdego tradycyjnego obiadu na naszych stołach. Szybka w wykonaniu i wspaniale smakuje. By zachować wszystkie witaminy, składniki surówki mieszamy tuż przed podaniem.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 359
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 359
Składniki
Kapustę pekińską czyścimy i szatkujemy, cebulę kroimy w piórka, jabłko i marchewkę ścieramy na tarce. Jabłko skrapiamy sokiem z cytryny aby nie ściemniało. Wszystko mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Przgotowanie sosu: Joghurt i chrzan mieszamy razam, dodając szczyptę soli i pieprzu do smaku. Łączymy z przygotowanymi składnikami surówki, posypujemy natką pietruszki i podajemy.