Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny z gruzińskich przysmaków. Sałatkę można przygotować też z gotowanego mięsa np z rosołu.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2609
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421730
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2143
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2609
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421730
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2143
Składniki
Udka z kurczaka nacieramy solą i pieprzem, pieczemy pod przykryciem przez godzinę w temperaturze 180°C. Ryż gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Ostudzonego kurczaka (bez skóry) kroimy na 5 mm paski. Przekładamy do miski, dodajemy ostudzony ryż, posiekany koperek, majonez i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.