Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny z gruzińskich przysmaków. Sałatkę można przygotować też z gotowanego mięsa np z rosołu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1018
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4202
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1018
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4202
Składniki
Udka z kurczaka nacieramy solą i pieprzem, pieczemy pod przykryciem przez godzinę w temperaturze 180°C. Ryż gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Ostudzonego kurczaka (bez skóry) kroimy na 5 mm paski. Przekładamy do miski, dodajemy ostudzony ryż, posiekany koperek, majonez i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.