Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam tą sałatkę. Jest pyszna, słodka i syta
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 48
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 995
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 48
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 995
Składniki
Surimi kroimy w drobne nitki ( jeżeli mamy mrożone możemy je zetrzeć na tarce o grubych oczkach ). Ananasa i mango w drobną kostkę. Kukurydzę odsączamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, doprawiamy solą i pieprzem na koniec dodajemy majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje po schłodzeniu.