Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna fasolka do obiadu. Zapraszam na film.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4098
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11224
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5453
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13447
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5218
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4098
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11224
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5453
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13447
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5218
Składniki
Pomidorki przekroić na pół ,anchois pokroić, oliwki pokroić, czosnek obrać i rozgnieść lekko. Na patelnie wlać olej podgrzać ,dodać czosnek podsmażyć lekko, dodać pomidorki i anchois i oliwki, podusić chwilę, dodać fasolkę i dusić 3 -4 minuty mieszając co jakiś czas. Wlać przecier pomidorowy, dodać 50 ml wody, doprawić do smaku solą i pieprzem, przykryć pokrywką i dusić 5 min. Dusimy na małym ogniu. Zamieszać co jakiś czas. Podawać do dania głównego lub jako lekki podwieczorek.