Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca ;-D
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5103
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5103
Składniki
Boczek kroimy w kostkę i smażymy na suchej patelni na skwareczki. Usmażony odstawiamy do przestygnięcia. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki obieramy i kroimy w pół plasterki. Cebulkę szatkujemy. Tak przygotowane składniki mieszamy i doprawiamy delikatnie solą i pieprzem
Śmietanę mieszamy z majonezem doprawiając delikatnie solą i pieprzem. Tak przygotowany sos wylewamy na sałatkę i dokładnie mieszamy. Schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d