Do góry

Sałatki Przepis na:

grzanka z sałatką z tuńczyka

grzanka z sałatką z tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 254 Ocena: 2157

Dodano:

Odsłon: 1545

śniadanie, kolacja, przekąska, świetnie smakuje jako sałatka, dodatek do kanapek, solo lub w duecie z pomidorem:)

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jaja gotuję na twardo, obieram, kroję na szatkownicy do jaj i warzyw.
    Szczypiorek myję i drobno siekam.

    Do głębokiej miski wrzucam tuńczyka, kukurydzę, jajka, szczypior, piepri delikatnie mieszam.

  2. Rozdzielam sałatkę na 2 części - bo część domowników woli z majonezem, a część bez :)

    Podgrzewam grzanki (2 minuty górny grill w piekarniku) i układam sałatkę na pieczywie.
    Świetnie też nadaje się bez pieczywa n drugi dzień w "słoik do pracy"

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń