Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie prezentująca się sałatka idealna na Święta.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Jajka gotuję na twardo. Wszystkie składniki kroję w kostkę i umieszczam w misce. Dodaję majonez oraz przyprawy i mieszam. Przygotowuję miskę lub garnek i na dnie układam folię spożywczą. Wykładam sałatkę i wyrównuję. Chłodzę w lodówce kilka godzin. Po tym czasie sałatkę szybkim ruchem przenoszę na talerz i ściągam folię. Dekoruję świeżym koprem i pieczarkami marynowanymi.