Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej babci z Bieszczad. Kapustka jest wyborna.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, posypać solą i cukrem do smaku, zalać niedużą ilością wody i gotować przez 15 minut. Następnie odcedzić, ostudzić, wymieszać z musztardą zmiksowaną z olejem i drobno posiekaną cebulą. Doprawić do smaku, wsypać posiekaną natkę pietruszki i podawać do drugiego dania.