Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej babci z Bieszczad. Kapustka jest wyborna.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15185
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4263
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8950
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15185
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4263
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8950
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, posypać solą i cukrem do smaku, zalać niedużą ilością wody i gotować przez 15 minut. Następnie odcedzić, ostudzić, wymieszać z musztardą zmiksowaną z olejem i drobno posiekaną cebulą. Doprawić do smaku, wsypać posiekaną natkę pietruszki i podawać do drugiego dania.