Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podczas szatkowania białej kapusty, do produkcji domowej kapusty kiszonej, zostawiłam trochę i przygotowałam dodatek obiadowy na słodko. Podsmażyłam ją bowiem na smalcu gęsim, dodałam pieprzu i miodu oraz rodzynek i żurawiny.
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 136
Bardzo lubię kotlety mielone i często szukam pomysłu, by je urozmaicić. Poniż...
Odsłon: 119
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 164
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienkie elastyczne ciast...
Odsłon: 38160
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 172
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 136
Bardzo lubię kotlety mielone i często szukam pomysłu, by je urozmaicić. Poniż...
Odsłon: 119
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 164
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienkie elastyczne ciast...
Odsłon: 38160
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 172
Składniki
1. W rondlu rozpuszczam smalec gęsi. 2. Kapustę wkładam do rondla. 3. Dosypuję pieprzu i dodaję miodu.
4. Dokładam rodzynki i żurawinę. 5. Smażę na małym ogniu, przewracam kilka razy. 6. Gotowa kapustka ma złoty kolor. Można ją lekko zaciągnąć mąką.