Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podczas szatkowania białej kapusty, do produkcji domowej kapusty kiszonej, zostawiłam trochę i przygotowałam dodatek obiadowy na słodko. Podsmażyłam ją bowiem na smalcu gęsim, dodałam pieprzu i miodu oraz rodzynek i żurawiny.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4251
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2537
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1613
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11189
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4251
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2537
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1613
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11189
Składniki
1. W rondlu rozpuszczam smalec gęsi. 2. Kapustę wkładam do rondla. 3. Dosypuję pieprzu i dodaję miodu.
4. Dokładam rodzynki i żurawinę. 5. Smażę na małym ogniu, przewracam kilka razy. 6. Gotowa kapustka ma złoty kolor. Można ją lekko zaciągnąć mąką.