Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podczas szatkowania białej kapusty, do produkcji domowej kapusty kiszonej, zostawiłam trochę i przygotowałam dodatek obiadowy na słodko. Podsmażyłam ją bowiem na smalcu gęsim, dodałam pieprzu i miodu oraz rodzynek i żurawiny.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 323
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 68
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 66
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 45
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2329
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 323
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 68
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 66
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 45
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2329
Składniki
1. W rondlu rozpuszczam smalec gęsi. 2. Kapustę wkładam do rondla. 3. Dosypuję pieprzu i dodaję miodu.
4. Dokładam rodzynki i żurawinę. 5. Smażę na małym ogniu, przewracam kilka razy. 6. Gotowa kapustka ma złoty kolor. Można ją lekko zaciągnąć mąką.