Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domową kapustę kiszoną można wykorzystać na wiele sposobów. Jednym z nich jest podsmażenie. Dodatek suszonych grzybów powoduje niesamowity aromat.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10381
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336727
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4217
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423445
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10381
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336727
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4217
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423445
Składniki
1. W rondlu rozpuszczam smalec gęsi. 2. Kapustę wkładam do rondla. 3. Dosypuję pieprzu. 4. Dokładam grzybki.
5. Smażę na małym ogniu, przewracam kilka razy. 6. Gotowa kapustka ma złoty kolor. Można ją lekko zaciągnąć mąką.