Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domową kapustę kiszoną można wykorzystać na wiele sposobów. Jednym z nich jest podsmażenie. Dodatek suszonych grzybów powoduje niesamowity aromat.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11197
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1199
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11746
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1438
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11197
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1199
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11746
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1438
Składniki
1. W rondlu rozpuszczam smalec gęsi. 2. Kapustę wkładam do rondla. 3. Dosypuję pieprzu. 4. Dokładam grzybki.
5. Smażę na małym ogniu, przewracam kilka razy. 6. Gotowa kapustka ma złoty kolor. Można ją lekko zaciągnąć mąką.