Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Kapustę pokroiłam i podgotowałam 15 minut w niewielkiej ilości wody. Wodę odlałam niezbyt dokładnie, kapustę zsunęłam na bok. Dodałam smalec i pokrojony czosnek i pastę chili.. Gdy czosnek zaczął pachnieć, wszystko wymieszałam, dodałam obranego i pokrojonego w kosteczkę pomidora. Doprawiłam do smaku solą. a po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek.
Smacznego :)