Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1378
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1273
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1378
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1273
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Kapustę pokroiłam i podgotowałam 15 minut w niewielkiej ilości wody. Wodę odlałam niezbyt dokładnie, kapustę zsunęłam na bok. Dodałam smalec i pokrojony czosnek i pastę chili.. Gdy czosnek zaczął pachnieć, wszystko wymieszałam, dodałam obranego i pokrojonego w kosteczkę pomidora. Doprawiłam do smaku solą. a po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek.
Smacznego :)