Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19192
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232069
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19192
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232069
Składniki
Kapustę pokroiłam i podgotowałam 15 minut w niewielkiej ilości wody. Wodę odlałam niezbyt dokładnie, kapustę zsunęłam na bok. Dodałam smalec i pokrojony czosnek i pastę chili.. Gdy czosnek zaczął pachnieć, wszystko wymieszałam, dodałam obranego i pokrojonego w kosteczkę pomidora. Doprawiłam do smaku solą. a po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek.
Smacznego :)