Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i soczysta kapusta idealnie komponuje sie z wyrazistymi smakami
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 75
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 75
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Składniki
Sałatka na ciepło jest gotowa w kilka minut. Na oleju sezamowym, na bardzo małym ogniu podsmaża się czosnek, dodaje się posiekaną kapustę i imbir i zwiększa ogień. Kilka minut i kapusta się zeszkli. Wystarczy podlać ja sokiem z zalewy z imbiru, posypać łyżeczką cukru, szczyptą soli, chwilę podsmażyć i kapusta jest gotowa.
Smacznego :)