Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i soczysta kapusta idealnie komponuje sie z wyrazistymi smakami
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25347
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19040
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20409
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25347
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19040
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20409
Składniki
Sałatka na ciepło jest gotowa w kilka minut. Na oleju sezamowym, na bardzo małym ogniu podsmaża się czosnek, dodaje się posiekaną kapustę i imbir i zwiększa ogień. Kilka minut i kapusta się zeszkli. Wystarczy podlać ja sokiem z zalewy z imbiru, posypać łyżeczką cukru, szczyptą soli, chwilę podsmażyć i kapusta jest gotowa.
Smacznego :)