Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i soczysta kapusta idealnie komponuje sie z wyrazistymi smakami
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Sałatka na ciepło jest gotowa w kilka minut. Na oleju sezamowym, na bardzo małym ogniu podsmaża się czosnek, dodaje się posiekaną kapustę i imbir i zwiększa ogień. Kilka minut i kapusta się zeszkli. Wystarczy podlać ja sokiem z zalewy z imbiru, posypać łyżeczką cukru, szczyptą soli, chwilę podsmażyć i kapusta jest gotowa.
Smacznego :)