Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i soczysta kapusta idealnie komponuje sie z wyrazistymi smakami
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 41
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 134
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 41
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 134
Składniki
Sałatka na ciepło jest gotowa w kilka minut. Na oleju sezamowym, na bardzo małym ogniu podsmaża się czosnek, dodaje się posiekaną kapustę i imbir i zwiększa ogień. Kilka minut i kapusta się zeszkli. Wystarczy podlać ja sokiem z zalewy z imbiru, posypać łyżeczką cukru, szczyptą soli, chwilę podsmażyć i kapusta jest gotowa.
Smacznego :)