Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolory i smak robią wrażenie. Serdecznie polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Sałatę umyć i rozłożyć w płaskim naczyniu. Na to drobno pokrojone ziemniaki, pokrojona cebula i przepuszczony przez tarkę ząbek czosnku. Drobno pokroić paprykę i jajka. Utworzyć z nich kolejną warstwę. Na wierzch pokrojone pomidory i tuńczyk. Całość Polać sosem winegret i podawać.