Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do grillowanego mięsa.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4705
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 87
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 105
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 322
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4705
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 87
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 105
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 322
Składniki
Brokuła umyć, oczyścić i podzielić na malutkie różyczki. Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Na 3-4 minuty przed końcem gotowania wrzucić do makaronu brokuła i groszek. Wszystko odcedzić, zahartować zimną wodą i zostawić w durszlaku do ostygnięcia.
Paprykę przekroić na pół, oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić na drobną kostkę. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Kukurydzę odsączyć.
Jogurt wymieszać z sokiem cytrynowym, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Wymieszać ze wszystkimi składnikami sałatki. Przykryć folią spożywczą i do czasu podania na stół trzymać w lodówce. Smacznego :)