Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do grillowanego mięsa.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10308
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12753
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10308
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12753
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Składniki
Brokuła umyć, oczyścić i podzielić na malutkie różyczki. Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Na 3-4 minuty przed końcem gotowania wrzucić do makaronu brokuła i groszek. Wszystko odcedzić, zahartować zimną wodą i zostawić w durszlaku do ostygnięcia.
Paprykę przekroić na pół, oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić na drobną kostkę. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Kukurydzę odsączyć.
Jogurt wymieszać z sokiem cytrynowym, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Wymieszać ze wszystkimi składnikami sałatki. Przykryć folią spożywczą i do czasu podania na stół trzymać w lodówce. Smacznego :)