Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do grillowanego mięsa.
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 86
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 39
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 318
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 86
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 39
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 318
Składniki
Brokuła umyć, oczyścić i podzielić na malutkie różyczki. Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Na 3-4 minuty przed końcem gotowania wrzucić do makaronu brokuła i groszek. Wszystko odcedzić, zahartować zimną wodą i zostawić w durszlaku do ostygnięcia.
Paprykę przekroić na pół, oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić na drobną kostkę. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Kukurydzę odsączyć.
Jogurt wymieszać z sokiem cytrynowym, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Wymieszać ze wszystkimi składnikami sałatki. Przykryć folią spożywczą i do czasu podania na stół trzymać w lodówce. Smacznego :)