Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo dobro na talerzu. Polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11622
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1251
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12206
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2800
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11622
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1251
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12206
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2800
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie ze szczyptą cukru. Wystudzić i obrać z łupin. Dressing - olej lniany wymieszać z octem jabłkowym, miodem, solą, pieprzem czarnym świeżo mielonym. Na talerzu rozłożyć liście szpinaku wymieszane z rukolą. Na liściach ułożyć pokrojone rzodkiewki, pokrojone pomidorki, obrany bób, pokrojoną w ćwierćplasterki cebulkę. Pokruszyć na wierzch ser feta. Posypać pestkami słonecznika i żurawiną. Przed podaniem polać dressingiem. Smacznego