Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, delikatna i pyszna sałatka z awokado. Idealna do kanapek na śniadania, kolacje, przekąski ;)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 470
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 470
Składniki
Ugotowane i obrane jajka kroję w kostkę. Umyte awokado przekrajam na pół, wyjmuję pestkę. Obieram ze skórki. Na talerzu kroję w kostkę i dobrze skrapiam sokiem z cytryny. Mieszam. Na drobną kostkę kroję paprykę, cebulę. Drobno siekam czosnek i szczypiorek. Wszystkie składniki mieszam w misce. Dadaję jogurt i majonez, sól i pieprz do smaku. Sałatka prze podaniem powinna kilka minut postać w lodówce. Podaję ze świeżym pieczywem. Smacznego:)