Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, delikatna i pyszna sałatka z awokado. Idealna do kanapek na śniadania, kolacje, przekąski ;)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 113
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 212
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1279
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 113
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 212
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1279
Składniki
Ugotowane i obrane jajka kroję w kostkę. Umyte awokado przekrajam na pół, wyjmuję pestkę. Obieram ze skórki. Na talerzu kroję w kostkę i dobrze skrapiam sokiem z cytryny. Mieszam. Na drobną kostkę kroję paprykę, cebulę. Drobno siekam czosnek i szczypiorek. Wszystkie składniki mieszam w misce. Dadaję jogurt i majonez, sól i pieprz do smaku. Sałatka prze podaniem powinna kilka minut postać w lodówce. Podaję ze świeżym pieczywem. Smacznego:)