Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka z bezglutenowego makaronu chili z owocami i korzennymi przyprawami rozgrzewająca
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 64
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2021
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 64
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2021
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
Makaron gotuję na lekko posolonym wrzątku. Serek mieszam z mlekiem, miodem, ekstraktem waniliowym, chia i przyprawami. Opuncję przekrawam, wyjmuję łyżeczką i rozgniatam widelcem. Mieszam z serkami. Figę kroję na cząstki i grilluję. Na patelni rozgrzewam oliwę. Podsmażam makaron. Zdejmuję z ognia i mieszam z sosem serowym. Podgrzewam chwilę. Mak podprażam na suchej patelni. Przekładam makaron na miskę. Dodaję figę. Posypuję prażonym makiem. Skrapiam balsamico. Ozdabiam nitkami chili.