Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Weekend majowy przed nami, a związku z nim wielkie grillowanie, zapraszam zatem na doskonały dodatek do mięsnych dań. Lekka sałatka z mnóstwem witamin.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Sałatę porozrywać na mniejsze kawałki. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewki, paprykę i pomidor również pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć. Oliwę z oliwek, wymieszać z majonezem, sola, pieprzem i posiekanym koperkiem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszac, polać sosem majonezowym i wymieszać.
Smacznego!
;)