Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Weekend majowy przed nami, a związku z nim wielkie grillowanie, zapraszam zatem na doskonały dodatek do mięsnych dań. Lekka sałatka z mnóstwem witamin.
Polecam.
Odsłon: 3317
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 157
Polecam.
Odsłon: 3317
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 157
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Sałatę porozrywać na mniejsze kawałki. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewki, paprykę i pomidor również pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć. Oliwę z oliwek, wymieszać z majonezem, sola, pieprzem i posiekanym koperkiem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszac, polać sosem majonezowym i wymieszać.
Smacznego!
;)