Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Weekend majowy przed nami, a związku z nim wielkie grillowanie, zapraszam zatem na doskonały dodatek do mięsnych dań. Lekka sałatka z mnóstwem witamin.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Sałatę porozrywać na mniejsze kawałki. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewki, paprykę i pomidor również pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć. Oliwę z oliwek, wymieszać z majonezem, sola, pieprzem i posiekanym koperkiem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszac, polać sosem majonezowym i wymieszać.
Smacznego!
;)