Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każda impreza musi się kończyć objadaniem i uczuciem ciężkości. Na zbliżającą się domówkę przygotuj lekką sałatkę z burakami, serem pleśniowym i orzechami. Niewiele pracy, a smak i wygląd zachwyca.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Mix sałat rozłóż na talerzu. Ugotowane lub upieczone buraki obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Pokrojone buraki wyłóż na liście sałaty. Ser pleśniowy pokój w kostkę i przełóż na talerz z sałatką. Na koniec dodaj orzechy.
W miseczce wymieszaj oliwę z octem jabłkowym, miodem i przyprawami. Gotowym sosem polej sałatkę.