Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i lekka sałatka z tuńczykiem, jajkiem, ogórkiem i oliwkami. Jest niskokaloryczna i zawiera składniki z niskim ig więc jest idealna dla osób na diecie.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 34
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10315
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 954
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 34
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10315
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 954
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kawałki. Sałatę wyłożyć do miski. Ogórki i oliwki pokroić w plasterki, pomidora w półplasterki. Tuńczyka odsączyć, szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki umieścić w misce.
Składniki sosu wymieszać, zalać nimi sałatkę i wszystko dokładnie wymieszać.