Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Idealne połączenie delikatnej ryby i kwaśnego ogórka :) Pyszna, pożywna sałatka do przygotowania w kilka chwil :)
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2244
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10358
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2015
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2244
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10358
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2015
Składniki
Makrelę oczyścić z ości i skóry, podzielić na małe kawałki. Ogórki pokroić w kostkę, paprykę oczyścić i pokroić na cienkie paski, cebulę w piórka. Sałatę ułożyć na talerzu. Dodać warzywa oraz wędzoną makrelę. Polać oliwą (lub olejem), doprawić solą i pieprzem. Zjeść od razu po przygotowaniu. Przed zjedzeniem sałatkę wymieszać.