Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta króluje, a jej liście są delikatne i słodkie. Kapusta doskonale nadaje się na sałatkę. Ogórek małosolny i koperek podkręcają smak. Taka sałatka jest pyszna i może być doskonałym dodatkiem do mięsiwa z grilla.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 246
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 450
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 246
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 450
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Składniki
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści. Poszatkować, pokroić w grubsze kawałki. Przepłukać na sicie i odwirować. Przełożyć do salaterki i delikatnie pognieść ręką. Dodać marchewki starte na tarce na grubych oczkach oraz pokrojone w półplasterki ogórki małosolne. Dodać pokrojony koperek, olej lniany, sos spod ogórków i pieprz czarny świeżo mielony oraz sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznego