Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta króluje, a jej liście są delikatne i słodkie. Kapusta doskonale nadaje się na sałatkę. Ogórek małosolny i koperek podkręcają smak. Taka sałatka jest pyszna i może być doskonałym dodatkiem do mięsiwa z grilla.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 230
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 908
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 230
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 908
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Składniki
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści. Poszatkować, pokroić w grubsze kawałki. Przepłukać na sicie i odwirować. Przełożyć do salaterki i delikatnie pognieść ręką. Dodać marchewki starte na tarce na grubych oczkach oraz pokrojone w półplasterki ogórki małosolne. Dodać pokrojony koperek, olej lniany, sos spod ogórków i pieprz czarny świeżo mielony oraz sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznego