Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta króluje, a jej liście są delikatne i słodkie. Kapusta doskonale nadaje się na sałatkę. Ogórek małosolny i koperek podkręcają smak. Taka sałatka jest pyszna i może być doskonałym dodatkiem do mięsiwa z grilla.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3496
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2960
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 172
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3496
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2960
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 172
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Składniki
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści. Poszatkować, pokroić w grubsze kawałki. Przepłukać na sicie i odwirować. Przełożyć do salaterki i delikatnie pognieść ręką. Dodać marchewki starte na tarce na grubych oczkach oraz pokrojone w półplasterki ogórki małosolne. Dodać pokrojony koperek, olej lniany, sos spod ogórków i pieprz czarny świeżo mielony oraz sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznego