Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące danie a do tego bardzo aromatyczne. Nadaje się na ekspresowy obiad lub kolację.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1347
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 279
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1347
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 279
Składniki
Wszystkie składniki na pesto wrzucamy do blendera i miksujemy. Jeśli wyjdzie za gęste -dodajemy troszkę oliwy. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ugotowany odcedzamy, hartujemy zimną wodą i skrapiamy oliwą z suszonych pomidorów. Mozzarellę kroimy w kostkę. Pomidory kroimy w mniejsze kawałki. Makaron mieszamy z pesto, dodajemy mozzarellę i pomidory. Gotowe. Smacznego!