Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantna, bardzo treściwa, pachnąca Meksykiem sałatka
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Chorizo kroimy na paski. Smażymy bez dodatku tłuszczu aż do zarumieniania - powinno być chrupkie, ale nie spalone. Ryż dotujemy według wskazań na opakowaniu. Do gotowania możecie dodać łyżeczkę tłuszczu wytopionego z chorizo - da piękny kolor i aromat. Paprykę kroimy w kostkę. Warzywa konserwowe zostawiamy na chwilę do odcieknięcia na sitku. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i przyprawą. Wstawiamy do lodówki do przegryzienia na kilka godzin. Podajemy schłodzoną.