Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantna, bardzo treściwa, pachnąca Meksykiem sałatka
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2192
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 950
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23110
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2192
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 950
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23110
Składniki
Chorizo kroimy na paski. Smażymy bez dodatku tłuszczu aż do zarumieniania - powinno być chrupkie, ale nie spalone. Ryż dotujemy według wskazań na opakowaniu. Do gotowania możecie dodać łyżeczkę tłuszczu wytopionego z chorizo - da piękny kolor i aromat. Paprykę kroimy w kostkę. Warzywa konserwowe zostawiamy na chwilę do odcieknięcia na sitku. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i przyprawą. Wstawiamy do lodówki do przegryzienia na kilka godzin. Podajemy schłodzoną.