Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 83
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 95
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 307
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 238
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 83
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 95
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 307
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 238
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Brokuły dzielimy na drobne kwiatki i też gotujemy. Odcedzamy.
Mieszamy wszystko - makaron, przestudzone brokuły i kukurydzę. W osobnej miseczce mieszamy majonez, ketchup, zmiażdżony czosnek i przyprawy. Powstały sosik dodajemy do makaronu, mieszamy i gotowe.