Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8274
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 452
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8274
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 452
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Brokuły dzielimy na drobne kwiatki i też gotujemy. Odcedzamy.
Mieszamy wszystko - makaron, przestudzone brokuły i kukurydzę. W osobnej miseczce mieszamy majonez, ketchup, zmiażdżony czosnek i przyprawy. Powstały sosik dodajemy do makaronu, mieszamy i gotowe.