Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 433
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 433
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Brokuły dzielimy na drobne kwiatki i też gotujemy. Odcedzamy.
Mieszamy wszystko - makaron, przestudzone brokuły i kukurydzę. W osobnej miseczce mieszamy majonez, ketchup, zmiażdżony czosnek i przyprawy. Powstały sosik dodajemy do makaronu, mieszamy i gotowe.