Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka sałatka z makaronem w kształcie ryżu, pysznym tuńczykiem oraz chrupiącymi warzywami z dodatkiem majonezu. Wygląda zachwycająco, a smakuje jeszcze lepiej. Idealna na karnawał.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimną wodą, odkładamy do wystygnięcia. Tuńczyka odcedzamy z nadmiaru oleju i wykładamy go na dno szklanej miski. Na tuńczyka wykładamy odcedzoną kukurydzę.
Ogórka dokładnie płuczemy i kroimy w kostkę, a następnie wykładamy na kukurydzę.
Na pokrojonego ogórka nakładamy makaron.
Na makaron delikatnie nakładamy majonez. Warstwę majonezu solimy i pieprzymy, a następnie oprószamy szatkowana sałatą. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-dD