Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, w sam raz dla dbających o linię.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8337
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 474
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8337
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 474
Składniki
Melona przekroić na połowę, usunąć gniazda nasienne, specjalną łyżeczką wydrążyć miąższ, tak aby powstały kuleczki melonowe. W misce mieszamy kawałki melona z listkami rukoli i słonecznikiem. Sałatkę doprawiamy solą, polewamy oliwą wymieszaną z octem winnym. Smacznego.