Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli potrzebujesz pomysłu na szybką, smaczną sałatkę, która zaskoczy Twoich gości to trafiłeś idealnie. Zapraszam na odmieniony miks sałat z dodatkiem miodu i prażonego słonecznika. Mała zmiana, a smak obłędny. Spróbujcie sami :
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4410
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11981
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6823
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5613
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4410
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11981
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6823
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5613
Składniki
Ogórek, pomidorki i paprykę umyć i osuszyć. Pomidorki przekroić na połówki. Ogórek obrać i pokroić w dużą kostkę, podobnie jak paprykę. Słonecznik przyrumienić na suchej patelni ok. 5 min. ciągle mieszając. Ser mozarella "poszarpać" na kawałki W miseczce dokładnie wymieszać sos koperkowo-ziołowy z miodem, oliwą i wodą.
Miks sałat przełożyć do dużej miski, dodać pokrojone warzywa, chrupiący słonecznik i ser mozarella całość zalać przygotowanym sosem koperkowo-ziołowym, a następnie delikatnie, ale bardzo dokładnie wymieszać.
Smacznego :)