Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli potrzebujesz pomysłu na szybką, smaczną sałatkę, która zaskoczy Twoich gości to trafiłeś idealnie. Zapraszam na odmieniony miks sałat z dodatkiem miodu i prażonego słonecznika. Mała zmiana, a smak obłędny. Spróbujcie sami :
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44640
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182062
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 229
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44640
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182062
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 229
Składniki
Ogórek, pomidorki i paprykę umyć i osuszyć. Pomidorki przekroić na połówki. Ogórek obrać i pokroić w dużą kostkę, podobnie jak paprykę. Słonecznik przyrumienić na suchej patelni ok. 5 min. ciągle mieszając. Ser mozarella "poszarpać" na kawałki W miseczce dokładnie wymieszać sos koperkowo-ziołowy z miodem, oliwą i wodą.
Miks sałat przełożyć do dużej miski, dodać pokrojone warzywa, chrupiący słonecznik i ser mozarella całość zalać przygotowanym sosem koperkowo-ziołowym, a następnie delikatnie, ale bardzo dokładnie wymieszać.
Smacznego :)