Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Można zrobić taką sałatkę do mięsiwa z grilla. Jest fantastyczna. Doskonały smak ma sos sojowy w połączeniu z wasabi. Tylko awokado i dymka, dwa zielone składniki. Awokado to samo dobro.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112842
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 128
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 294
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 386
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 682
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112842
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 128
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 294
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 386
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 682
Składniki
Awokado przekroić wzdłuż. Wyjąć pestkę. Połówki pokroić na pół. Łyżeczką wyjąć zgrabne kawałki miąższu. Cebulkę pokroić w 1,5 cm kawałki po skosie. Pastę wasabi pomieszać dokładnie z sosem sojowym. Na talerzu ułożyć awokado. Posypać cebulką, polać sosem i posypać sezamem uprażonym na suchej patelni. Gotowe. Smacznego.