Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa sałatka, mieszanka warzyw, korzystajmy póki jeszcze są ;) Majonez można zastąpić jogurtem.
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 119
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 183
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 119
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 183
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Kalafior gotujemy w osolonej wodzie
3. Rzodkiewkę kroimy drobno, wkładamy do miski.
4. Następnie kroimy ogórka w kostkę i przekładamy do rzodkiewki.
5. Pomidora również kroimy w kostkę, dodajemy do warzyw.
6. Cebule obieramy i kroimy w kostkę
7. Jajka po ugotowaniu obieramy i drobno kroimy.
8. Kalafior ugotowany dzielimy na różyczki.
9. Szczypiorek drobno siekamy.
10. Przyprawiamy pieprzem oraz solą.
11. Dodajemy majonez.
12. Wszystko razem dokładnie mieszamy.
13. Sałatka gotowa. 14. Smacznego.