Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inny sposób na botwinkę, czyli delikatna chrupiąca wiosenna sałatka, świetna jako przystawka lub dodatek do dań mięsnych
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Sałaty i buraczki dobrze opłukać i osuszyć. Buraczki jeżeli maja już grubszą skórkę obrać. Pokroić w kostkę. Botwinkę pokroić, liście sałaty porwać. Wszystkie składniki wymieszać w misce, dodać słonecznik i orzechy, polać oliwą i doprawić. Pycha !