Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię taką kapustkę. Nie dość, że smakuje wyśmienicie, to dodatkowo jest zdrowa i bardzo nisko kaloryczna.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Kapusty obieramy z wierzchnich liści, myjemy i następnie należy z nich wykroić głąby. Potem kapusty szatkujemy. Cebule i szczypior kroimy. Z koperku odrywamy piórka i drobno siekamy.
Do chłodnej wody w garnku wrzucamy nóżkę kurczaka i czekamy, aż woda się zagotuje. Następnie dodajemy kapustę, cebulę ze szczypiorkiem i koperek. Gotujemy wszystko do miękkości i do zredukowania się płynu.
Młodą kapustkę, już na talerzu, możemy dodatkowo posypać świeżym koperkiem. Smacznego!!!