Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię taką kapustkę. Nie dość, że smakuje wyśmienicie, to dodatkowo jest zdrowa i bardzo nisko kaloryczna.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Składniki
Kapusty obieramy z wierzchnich liści, myjemy i następnie należy z nich wykroić głąby. Potem kapusty szatkujemy. Cebule i szczypior kroimy. Z koperku odrywamy piórka i drobno siekamy.
Do chłodnej wody w garnku wrzucamy nóżkę kurczaka i czekamy, aż woda się zagotuje. Następnie dodajemy kapustę, cebulę ze szczypiorkiem i koperek. Gotujemy wszystko do miękkości i do zredukowania się płynu.
Młodą kapustkę, już na talerzu, możemy dodatkowo posypać świeżym koperkiem. Smacznego!!!