Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię taką kapustkę. Nie dość, że smakuje wyśmienicie, to dodatkowo jest zdrowa i bardzo nisko kaloryczna.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336562
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3278
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422342
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2336
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336562
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3278
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422342
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2336
Składniki
Kapusty obieramy z wierzchnich liści, myjemy i następnie należy z nich wykroić głąby. Potem kapusty szatkujemy. Cebule i szczypior kroimy. Z koperku odrywamy piórka i drobno siekamy.
Do chłodnej wody w garnku wrzucamy nóżkę kurczaka i czekamy, aż woda się zagotuje. Następnie dodajemy kapustę, cebulę ze szczypiorkiem i koperek. Gotujemy wszystko do miękkości i do zredukowania się płynu.
Młodą kapustkę, już na talerzu, możemy dodatkowo posypać świeżym koperkiem. Smacznego!!!